Лошо му се пише на Годжи

Гласувайте за статията

Шефът му също не е в цветущо финансово състояние

Лошо му се пише на Георги Милчев-Годжи. От няколко месеца в светските среди се шушука, че музикантът е затънал в борчове.

Погнали са го няколко финансови институции. На свое име музикантът има регистрирани няколко фирми, като на част от тях той е едноличен собственик. Други пък са в съдружие с трети лица.

Годжи

Шефът му също не е в цветущо финансово състояние

Нито една от тези компании обаче реално не му носи финансови дивиденти.
Справка в Търговския регистър показва, че върху дружествените дялове на Годжи са наложени запори от различни финансови институции при това за сериозни суми.

Само един от запорите, който е в полза на голяма банка, възлиза на над 330 000 лева и е наложен още през 2017 година. Отделно от това китаристът има запори на дружествените дялове и от НАП, като сумите са в размер на десетки хиляди левове.

По-голяма част от възбраните са поставени в периода между 2017 и 2018 година, когато Годжи стана баща за трети път на малката Цвета. Дали китаристът към днешна дата изплаща огромните си задължения, които възлизат на стотици хиляди левове, не е ясно.

Факт е обаче, че поредният запор е настъпил едва преди няколко месеца. През юни тази година от НАП са наложили такъв и върху дружествения му дял във фирмата. В нея участие имат настоящата му половинка Надежда и брат му Иво.

При наличието на толкова сериозни задължения е напълно възможно запор да е наложен и на част от заплатата на Годжи. От дълги години той получава сред най-големите възнаграждения при Слави – поне 5000 лева според запознати.

Само дето и шефът му не е в цветущо финансово състояние и това утежнява финансовите проблеми на китариста. Слави изнемогва да издържа сам телевизията си и заради липса на реклами дори се принуди да я направи платена. Говори се дори, че е намалил драстично заплатите на служителите си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар