Владо Пенев се заразил с коронавирус в градския транспорт (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Владо Пенев не признава къде е хванал Ковид-19, за да не всяка паника

Владо Пенев се заразил с Ковид-19 в градския транспорт, споделят негови приятели. Актьорът, който обожава да се придвижва из столицата с обществен транспорт, е лепнал заразата именно в автобус.

Любимият на Марта Вачкова цели 26 дни се бори с коронавируса, като едва наскоро даде отрицателен тест за Ковид-19. Преди дни в интервю Пенев призна, че знае точно кога и как се е заразил. Той обаче не пожела да уточни мястото, за да не уплаши хората, пише „Уикенд“. Панелистът от „Маскираният певец“ добави, че това не е станало на снимките на „Откраднат живот“, нито в театъра.

„Уикенд“ научи, че актьорът от Народния театър, популярен най-вече с ролята си на комисар Попов от сериала „Под прикритие“, е бил с мръсни ръце в автобуса. Той нямал възможност да ги измие и се почесал под носа. „Заразих се, защото бях невнимателен. Не си измих ръцете. Усетих се, че не съм го направил, както и че не се дезинфекцирах.

Просто се разсеях. Малко след това три пъти ме сърбеше мустакът. Почесах се с тези мръсни ръце и пръсти. Когато го направих си помислих: „Ей сега, ако има тук вируси, им давам една хубава магистрала да заповядат“. Така е станало. Моля ви, хора, внимавайте! Колкото и леко да е, е доста неприятно“, сподели Владо Пенев.

Бившият министър на културата отдавна се придвижва из София само с велосипед, а за по-далечни разстояния използва услугите на обществения транспорт. Актьорът от Народния театър винаги се е проявявал като много земен човек. Когато бе министър на културата в служебното правителство на Марин Райков, назначено от Плевнелиев, Пенев най-редовно заменяше служебния мерцедес с колело.

Владо Пенев се заразил с коронавирус в градския транспорт сн. Фейсбук

Владо Пенев се заразил с коронавирус в градския транспорт сн. Фейсбук

Ползваше лимузината единствено когато трябва да пътува за делови срещи. Сега Владо джитка из столицата само с колело или пеш, защото е наплашен, след като лепна „китайския вирус“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар