Ирина Шейк изби рибата (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Дори и да се разхожда по улиците, тя изглежда така, сякаш е на модния подиум

Несъмнено Ирина Шейк е една от най-красивите дами, а майчинството й се отразява повече от великолепно.

Видимо моделът изглежда умопомрачително добре и фактът, че не толкова отдавна е вдъхнала живот, а фигурата й към този момент вече е перфектна, заслужава адмирации.

Ирина Шейк

Дори и да се разхожда по улиците, тя изглежда така, сякаш е на модния подиум

Преди дни красавицата излезе на разходка с малката си принцеса и буквално изби рибата с облеклото на което бе заложила. Това не е всичко. Ирина Шейк се позаголи без грам свян и показа не малко плът.

Дори и да се разхожда по улиците, тя изглежда така, сякаш е на модния подиум.
Разходката на Ирина Шейк и тригодишната й дъщеричка Лея, която с всеки изминал ден става все по-голяма звезда, като баща си – актьорът Брадли Купър.

Ирина Шейк и дъщеричката й се разходиха по крайбрежната алея на Ню Йорк. Руският супер модел бе с перфектна визия за топлата есен. Тя комбинира кроп топ, който беше накъсам между гърдите и прихванат с безопасни игли, извънгабаритно кожено яке със завити ръкави (тенденция, наложена от Кейт Бланшет). Дънките с апликации придадоха допълнителна разчупеност на визията й.

Леа пък бе като истинска принцеса, вързана на две опашки, с бяла тениска и розова сладка пачка. Малката красавица хапваше сладолед и се клепаше с него буквално до ушите, по време на безгрижната разходка, пише jenata.blitz.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар