Тони Дачева се обяви против маските за първолаците (Вижте повече)

Тони Дачева е против маските за първолаците сн. hotarena.net
0

Дъщерята на Тони Дачева Виктория вече е в първи клас

Тони Дачева се обяви против маските за първолаците. „Първокласниците не трябва да носят маски. Не виждам логика в класната стая да няма, а по коридорите да са задължителни. Но учители казват на децата, което им е наредено, така че ги разбирам тях“.

Това заяви легендарната ни певица Тони Дачева, която тази седмица изпрати за пръв път на училище 7-годишната си дъщеричка Виктория. Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014-та година, като процедурата отне повече от година.

След щастливата новина Тони заяви, че ще отглежда сама детето си и досега се справя отлично, пише „България днес“. „Вълнението е голямо, защото настъпва огромна промяна не само за нея, но и за мен. С голямо желание отиде на първия си учебен ден, като показваше и силно вълнение и когато купувахме всички необходими неща – раница, тетрадки и т.н.

Виктория е много щастлива, че е ученичка. Предполагам, че ще й трябва време да свикне с новия си ритъм на живот, но съм сигурна, че ще се справи. Ето и за мен е нещо ново. Сега стоя и си мисля дали ще яде в училище, притеснявам се“, казва още Тони Дачева.

53-годишната изпълнителка коментира, че й е много важно учебната година да бъде присъствена, а не да се върне към онлайн формата, както беше по време на най-тежките месеци от пандемията. „За първокласниците е изключително важно да учат присъствено.

Тони Дачева е против маските за първолаците сн. hotarena.net
Тони Дачева е против маските за първолаците сн. hotarena.net

Ако са вкъщи пред лаптопа, обучението им няма да е пълноценно. Ще им е по-трудно и на родителите да се справят. Затова силно се надявам да няма промени и децата да са си в класната стая“, изказва позиция певицата, която вече няколко десетилетия радва почитателите си с хитовите си изпълнения, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.