Снахата на Доган направи горещи разкрития за…

Гласувайте за статията

Фалстартът не я е отказал

Снахата на Доган направи горещи разкрития за орташкия бизнес и разкри дали е разделена със сина на Сокола.

Лентяйският живот, на който са свикнали не една и две ВИП-дами, обвързани с богати мъже, явно не е по вкуса на снахата на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган – Памела.

Доган

Фалстартът не я е отказал

Красавицата, която е към края на своето майчинство, е твърдо решена да не безделничи. Тя прави всичко възможно да се докаже като работещо момиче, въпреки че дари със син един от най-богатите родни ергени – Демир Доган.

Неотдавна стана ясно, че снахата на Доган, е започнала бизнес, с който да подпомага семейния бюджет. С две свои приятелки дъщерята на известния футболен мениджър Николай Жейнов отвори агенция за декорация на рождени дни, кръщенета и всякакъв вид семейни тържества.

Орталъкът обаче не е лесна работа и явно между трите съдружнички се е появило напрежение още в самото начало на съвместния им бизнес. „Поради неразбирателство с екипа, официално напускам тази фирма“, обяви снахата на Сокола.

Тя продължава работата си като декоратор, но без съдружничките й

Фалстартът не я е отказал и половинката на Демир Доган продължава като декоратор на събития без своите съдружнички. Нещо повече – с тях вече официално са в конкуренция, тъй като Памела набързо регистрира своя парти агенция.

Този бизнес е далеч от професията на Жейнова, но пък явно й харесва и й се отдава. Преди две години тя завърши с успех профил „Спортен мениджмънт“ в Национална спортна академия. По всяка вероятност тази специалност тя си е избрала по съвет на татко си, за да се включи в бизнеса му след дипломирането си като бакалавър.

Тя е записала и магистратура „Младежки дейности и спорт“ и ще поднови следването си, след като изтече майчинството й, освен ако не бъде затрупана със заявки за парти декорации.

Междувременно снахата на Доган опроверга слуховете от миналата седмица, че е разделена с бащата на сина си. Оказа се, че няма нищо вярно в твърденията. Памела и Демир се наслаждават на лятото, по-влюбени и щастливи от всякога, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар