Мелания Тръмп впечатли с рокля за 3700 долара (Снимки)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп отново привлече вниманието върху себе си

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп посрещнаха министър-председателя на Израел и неговата съпруга Сара в Белия Дом. Първото семейство на САЩ се срещна с Бенджамин Натаняху и любимата му без предпазни маски и ръкавици, въпреки продължаващата пандемия от коронавирус.

Макар увеличаващия се брой заразени на територията на Америка, Тръмп и съпругата му решиха да посрещнат гости, напук на препоръките на Световната здравна организация за намаляване на обществените прояви и събиранията на много хора.

Въпреки явното погазване на правилата, не можем да отречем, че Мелания Тръмп знае как да се облича. Първата дама впечатли с рокля за 3700 долара, която се спускаше малко под коляното. Моделът беше на модния гигант Прада и беше в тъмносин цвят с много къси ръкави. Предната част на роклята беше изпълнена с бели рисунки, които напълно си пасваха с обувките на Мелания.

Съпругата на президента избра да се появи с чифт на Christian Loubotin, който струва малко над 1200 долара. Мелания реши да заложи на по-семпла визия и ограничи бижутата си до минимум. Тя избра да сложи само платинена и диамантена гривна – по една на всяка ръка. Кафявата коса на бившия модел беше оформена свободно около раменете, а гримът й се състоеше само от една опушена очна линия и розово червило.

Мелания обаче не беше единствената, която заложи на синия цвят за официалната среща. 61-годишната Сара се появи с дантелена рокля в светъл нюанс на цвят метличина. Първата дама на Израел носеше подходящо дантелено яке върху роклята си, което беше украсено с красиви перли. Тя допълни външния си вид с чифт бежови обувки на ток и клъч.

Мелания Тръмп впечатли с рокля за 3700 долара сн. Инстаграм

Мелания Тръмп впечатли с рокля за 3700 долара сн. Инстаграм

Съпрузите на двете дами пък заложиха на класическите костюми и официални черни обувки, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар