Нинджи обраха дома на Слави Трифонов

Нинджи обраха дома на Слави Трифонов
2.33 (46.67%) 3 votes
Маскирани крадци тарашиха софийския мезонет на Дългия, задигнали са малко плячка

Маскирани досущ като нинджи в черни маскировъчни дрехи крадци са обрали софийския мезонет на Слави Трифонов на правителствения бул. „България“ – пише в. „Уикенд“, като се позовава на съседи на Дългия. Крими екшънът се е състоял късно вечерта на 5 септември – отбелязва изданието.

Слави Трифонов не е бил в дома си във вечерта на обира, а негови съседи разказаха, че той не обитава жилището повече от година и половина и то е обявено за продан за сумата от 3,8 млн. лева. Крадците са проникнали в апартамента на Дългия през входната врата на жилищната кооперация, възползвайки се от факта, че е било първият от трите почивни дни и почти всички живеещи в баровския блок са отсъствали. Не е работел и ресторанта в съседство на кооперацията. От записи на охранителните камери в района ставало ясно, че крадците са трима. Техните лица обаче не могли да бъдат различени, тъй като били с маски на главите – твърдят съседи на Трифонов.

Самият Слави даже не е пристигнал лично, за да направи оглед на ограбеното жилище, а изпратил своя представителка от офиса на телевизията си. Апашите не са си тръгнали с голяма плячка – задигнали парфюми, скъпи дрехи, някои ценни вещи, но не и пари в брой и бижута.

Слави обявил мезонета си за продан

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар