Бившата на Бойко Борисов посече протестиращите

Бившата на Бойко Борисов посече протестиращите
5 (100%) 1 vote

Бившата жена на Бойко Борисов скочи на протестиращите

Бившата съпруга на Бойко Борисов – д-р Стела Костова, която е майка на единствената му дъщеря Венета, изрази възмущението си от случващото се у нас.

Лекарката е изключително възмутена от ескалиралите протести в София.

Повече от 20 години тя е американски гражданин, но въпреки това не спира да се информира за случващото се у нас. Въпреки че по принцип д-р Костова не си е позволявала подобни коментари досега, тя сподели в мрежата възмущението си от случващото се.

Тя определя поведението на протестиращите като вандализъм и грозен език

„Искат цивилизовано общество, а дори аборигените не са имали такова поведение. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона“, пише бившата съпруга на Бойко Борисов. Тя допълва, че във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден.

Д-р Костова пояснява, че в САЩ полицаите имат право да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг.

Въпреки че Бойко Борисов и съпругата му са разведени от години, тя продължава да го подкрепя. Д-р Костова рядко се прибира в родината.

Тя и премиерът са приятели във фейсбук. Бившата му съпруга стои плътно зад неговите решения и винаги го подкрепя, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бившата на Бойко Борисов посече протестиращите”

  1. Ивигрант

    сеп. 17. 2020

    Вие г-жо си гледайте Америка!А за всичко,което се случва сега в България е виновен вашият бивш съпруг!И вие имате наглостта да пишете!Засрамете се!

Добавете коментар