Обрат: Ето какво се случва между Димитър Рачков и Маги Халваджиян

Обрат: Ето какво се случва между Димитър Рачков и Маги Халваджиян
4.33 (86.67%) 6 votes

Пълен обрат в отношенията между Маги Халваджиян и Димитър Рачков

Очевидно слуховете за раздор между Маги Халваджиян и Димитър Рачков ще се окажат просто поредната жълта клюка. Продуцентът е замислил нов проект и в него ще участват само най-доверените му хора, сред които Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро.

Халваджиян възнамерява да споделя личните си преживявания и тайните на успеха на сцената на нощния клуб, който е собственост на съпругата му. Желаещите да  научат тайните му ще трябва да заплатят вход на цена от 12 лева, пише Марица.бг, позовавайки се на Hotnews.bg.

Идната седмица ще стартира новият проект на Маги Халваджиян. По повод новата си инициатива той коментира, че някои хора разказват увлекателни и поучителни истории в книги, други във филми, трети в театъра, но той е решил да ги разкаже на живо.

„Започваме поредица от такива разкази с моите приятели от шоубизнеса. Това са историите на техният живот и успех. Сигурно ще ви е интересно да чуете историите на Рачков, Зуека, Геро, Любо, Вики Калев, Краси Радков и много, много други от познатите лица от екрана“, разкри Махи Халваджиян за новия си проект.

„Със сигурност ще се забавляваме и ще се смеем много. Това са моите приятели, които вече десетилетия успяват да са на върха и да бъдат успешни!“, допълва продуцентът и споделя, че успехът не идва лесно, но е много по-трудно да го задържиш десетилетия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар