Представете си, че във всяка човешка клетка има ДНК, което осцилира и излъчва слаб електромагнитен сигнал, наречен био-фотони, ДНК модел (DNA pattern), ДНК „пръстов“ отпечатък (DNA fingerprint)

Този специфичен за всеки човек сигнал може да се използва като своеобразен имейл, който всички ние носим в клетките си. Казано по друг начин - вграден чип за проследяване. Този слаб сигнал може да бъде дигитализиран и да се въведе в Суперкомпютър, който е свързан с мрежа от високочестотни кули. По този начин става възможно следенето на  жизнените показатели и местоположението на всеки един гражданин. Това се нарича дистанционна диагностика и мониторинг по програмата за изгражданне на Суперкомпютри EuNCP. Дистанционното наблюдение на гражданите в реално време спестява много социални разходи – като например за заплати на полицаи, лаборанти и т.н. С други думи, можем да наречем този процес ДНК паспортизация, ID 2020. За да бъде той факт обаче , е нужен повод да се съберат ДНК проби от населението на всички държави посредством „тестове“ от устата, гърлото или кръвни проби. Но как да стане това? Вече се досещате, нали? Най-лесно е да се инсценира пандемия, да се внуши на хората, че има някакъв опасен „вирус“. Посредством социален, политически и икономически НАТИСК хората биват принудени да се подлагат на „тестове“, без да са наясно, че всъщност им вземат незаконно ДНК проби. Затова е необходимо всички правителства в света да участват като едно цяло в масова дезинформационна операция, която има за цел спекулация със страха на хората: ежедневно излъчване на снимки с епруветки с кръв, съобщения за нови огнища на „вируса“, умрели възрастни хора и бебета. Може да се пусне дори фалшива информация, че уж се готви „ваксина с нано-чип“, чиято цел е просто за отвличане на вниманието. Тъй като подобна „новина“ ще възмути хората и те ще насочат усилията си да пишат петиции против ваксината. А междувременно процесът на масово тестване ще си върви необезпокояван. Важното е хората да не разберат, че самото вземане на ДНК е въпросната „чипизация“. За да може държавата да стане едноличен собственик на цифровизираните ДНК данни на гражданите си, е нужно да се направят промени в Конституцията. За да стане това, трябва просто да се използват две противоположни политически фигури. Така, ако синият бъде свален от власт, червеният да се превърне в „спастелна фигура“, вариант Б, и да прокара промените в Конституцията. Както казахме по-горе, всчко това е само хипотеза. Добре, че не се случва наистина. Или пък? Ако се случваше наистина, хората сами щяха да се досетят за измамата. Изтониците ни на дезинформация и вдъхновение са:
  1. Статия на професор Дейвид Разник (David Rasnick), в която той твърди че тестовете за ковид нямат за цел да откриват наличието на вирус, а са инструменти за събиране на ДНК проби. Проф. Разник твърди, че всяка ДНК проба се изпраща директо в базата данни на ЦРУ.
  2. Изследванията на професор Пьотр Гаряев върху използването на вълновата функция на ДНК и разкритията му че „тестовете“ за к-вид не са „тестове“, а в тях има маркер за дигитализране на вълновата функция на ДНК.
  3. Законодателните промени в редица европейски страни и в Русия
  4. Задължителните тестове навсякъде – по летищата, училища, за започване на работа, при пресичане на граница.
  5. Напъните за промяна на българската Конституция.
https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/391/contents/made https://www.davidrasnick.com/ Източник: Crimes.bg [gallery link="file" ids="642075,642076"]