Мелания Тръмп лъсна с рокля като покривка (Вижте как я гаврят – Снимки)

Гласувайте за статията

Първата дама си спечели куп критики за нелеп тоалет на официална среща

Доналд и Мелания Тръмп приеха израелския премиер Бенджамин Нетаняху и съпругата му Сара в Белия дом. Гостите бяха поздравени от 50-годишната първа дама на САЩ в синя рокля на Prada midi с бели шарки на стойност 3700 долара и бели класически токчета.

Смеят се на Мелания Тръмп, че е облякла рокля като за Хелоуин
Снимка: Инстаграм

Заслужава да се отбележи, че за разлика от много други лидери на държави, съпрузите Тръмп и Нетаняху не взеха предпазни мерки и никой от присъстващите не се носеше защитни маски,  независимо от факта, че карантината е въведена отново в Израел поради втората вълна на коронавирус, а САЩ остават водещи по брой случаи.

Липсата на маски този път не привлече общественото внимание. Облеклото на Мелания Тръмп попадна под „огъня“ и беше активно критикувано. Докато някои потребители на мрежата наричаха образа на съпругата на Доналд Тръмп елегантен и стилен, други го осмиваха.

Снимка: Инстаграм

Защо словенският модел носи костюм за Хелоуин толкова рано? Десена на скелет не е най-добриия избор.”Обикновено харесвам роклите на Мелания, но този е недоразумение, а Прада с бели шарки е просто ужасно.”, „Тя пропиля толкова много пари за този крещящ тоалет!”, „Сякаш си е метнала покривка отгоре”, пишат в мрежата.

Пъвата дама беше обвинена, че не популяризира американските дизайнери, като избира тоалети от чужди марки, както и че харчи твърде много.

Напоследък мрежата все по-често критикува новите образи на Мелания. Не става дума само за тоалетите й, но и за самата нея – потребители на мрежата вярват, че тя се държи неискрено в публичното пространство и често усмивката й е изкуствена, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар