Драмите на Ивайла Бакалова: Насилие, раздели, карма…! (виж тук)

Драмите на Ивайла Бакалова: Насилие, раздели, карма…! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Съдбата на Ивайла Бакалова е достойна за филм!

Тежка ли е короната на „Мис България“? Ако питате една от най-популярните й носителки Ивайла Бакалова, ще ви отговори категорично: „Да, много“.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е преминала през какво ли не

Неведнъж Ивайла е съжалявала за това признание, защото то й носи малко позитиви и много негативи. Още с коронясването й започват скандалите. В медиите се пише, че победата й е нагласена и босът на Мултигруп Илия Павлов лично я е избрал.

„Това е първият момент, в който се почувствах срината до основи, исках да се откажа“, разказва Ивайла. По думите й не Илия, а съпругата му Дарина Павлова е лобирала за нея, защото дъщеря й Паола много я харесала.

Именно благодарение на титлата си тя се среща с бащата на дъщеря си Рая. Заради ангажименти като Мис България Бакалова живеела в София, където се запознава с Румен Гайтански-Вълка.

Бурна, голяма и разрушителна била любовта между двамата. Разделят се не заради трети човек, а заради несходство в характерите.

Дълги години Ивайла не може да преодолее тази раздяла. С бебе на ръце тя не спирала да се самосъжалява и да премисля къде е сбъркала в тази връзка.

Другата голяма травма в живота на миската са отношенията с биологичния й баща. По думите й той малтретирал нея и близначката й Божидара, с която били жертви на психически и физически тормоз.

Заради драмите с баща си, Ивайла дълги години заеквала, като говорният дефект стана причина за жестоки подигравки и по време на конкурса.

Тежкият инцидент, който Бакалова преживя по време на „Къртицата“, също остави голяма следа в живота й. Като част от изпитанието риалити звездите трябваше да се изстрелят с катапулт и да бъдат уловени в мрежа.

Ивайла обаче се оплете в мрежата и от камшичния удар кракът й се счупи жестоко на три меса. Брюнетката прекара на легло 3 месеца, като не беше ясно дали ще успее да се възстанови. Кракът и до ден днешен я боли, а белезите се виждат отдалеч, пише вестник „168 часа“.

След инцидента тя заминава да живее в Дубай и няма намерение да се връща повече у нас. Там обаче случайно среща ресторантьора Веселин Денков и двамата се влюбват. Заради него Ивайла отново си идва в България.

Само няколко месеца след слуховете, че двамата са сгодени, Денков е арестуван на границата, докато двойката се връща от почивка в Италия.

„Лоша карма тегне над сестра ми, защото си смени името. Тя не се казва Ивайла, истинското й име е Людмила“, разкри близначката й Божидара в тв предаване преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар