Принц Хари ядоса брат си и баба си

Последният бизнес ход на Меган Маркъл и принц Хари е възможно да засили напрежението между двойката и останалите членове на кралското семейство. В началото на септември стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са подписали договор със стрийминг платформата Нетфликс на стойност повече от 100 милиона долара. Двамата ще продуцират игрални филми, сценарии, детски програми, евентуален документален филм за принцеса Даяна, и други. За съжаление, изглежда, че техните близки в двореца не посрещат начинанието им с ентусиазъм. Според източник на "The ​​Sun", приближен на кралското семейство, то е против тази сделка и фактът, че Хари ще си партнира със същата компания, която продуцира "Короната", посветен на фамилията. "Уилям и други висши членове се чувстват невероятно неудобно от този сериал и са вбесени, че Хари вече е в партньорство с компанията, която го излъчва", каза вътрешен човек на изданието. Известно е, че кралското семейство не е особено запалено по "Короната". И все пак, новият сезон на поредицата, който излиза на 15-ти ноември, ще отразява битката на принцеса Даяна с булимията.

Хранително разстройство

Даяна Спенсър споделя за хранителното разстройство в интервю през 1995-та година за BBC. "Това беше симптом на случващото се в брака ми. Виках за помощ, но подавах грешни сигнали, а хората използваха моята булимия като причината. Те решиха, че това е проблемът - Даяна е нестабилна", казва тя. От продуцентската компания "Left Bank Picture", която предоставя "Короната" за Нетфликс, казват, че са взели допълнителни предпазни мерки, когато снимат този сезон, и по-специално при сцените с хранителни разстройства. В изявление се твърди: "Производителите са работили в тясно сътрудничество с благотворителната организация за разстройства на храненето BEAT, за да гарантират, че представянето на булимията на принцеса Даяна през четвърти сезон е едновременно точно и деликатно издържано". Според същия вътрешен източник кралското семейство "не би очаквало някой от своите да взема пари, придобити от печалбите на подобни шоу програми".

Одобрение

Що се отнася до самата Елизабет Втора, в своя подкаст "Royally Obsessed" кралските експерти Робърта Фиорито и Рейчъл Боуи твърдят, че принц Хари и Меган Маркъл е трябвало да поискат одобрение от кралицата за своите бъдещи планове след оттеглянето си. "През януари те наистина имаха различна представа как ще стане всичко това", казват Робърта и Рейчъл в подкаста си, пише "Marie Claire". Според "The Sun" след като кралицата не дава зелена светлина за формирането на глобална марка SussexRoyal, двойката е предпочела да не се допитва до Елизабет Втора за договора с Нетфликс преди новината да стане публично достояние. Причината е, че двамата не са искали тя да осуети плановете им със стрийминг платформата. [caption id="attachment_642039" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл вбесиха Уилям и Елизабет Втора сн. YouTube Принц Хари и Меган Маркъл вбесиха Уилям и Елизабет Втора сн. YouTube[/caption] Източникът на изданието твърди за кралицата: "Нейната гледна точка е проста, кралските семейства не се продават и опасността обхваща важни роли извън самата институция. Но познавайки внука си Хари, кралицата щеше да знае, че шансът да разубеди Хари и Меган е малък", предават от edna.bg.