Елена Йончева и мъжа й се карат за имоти за милиони (Новата на бившия й окупира морската им резиденция – Снимки)

0

Имотни спорове тресат евродепутатката и бившия й

Елена Йончева я с полетяха нови главоболия. Бившият й Пламен Тодоров е спрял достъпа й до лятната им хасиенда в Лозенец. Където докато бяха двойка отмаряха заедно.

Евродепутатката това лято изобщо не била стъпвала в морската вила. Там се била настанила новата половинка на архитекта и влюбените се отдали на романтика.

Виктория вече се изживявала като домакиня и се хвалела в социалните мрежи със снимки от морската почивка в къщата на журналистката. На фотосите се вижда, че новата двойка не спира да посреща гости и спретва вечер купони в двора на луксозната къща.

Хасиендата на Елена Йончева в Лозенец
Снимка: ПИК

Тази хасиенда е част от имотите на блондинката за 2 млн лева, с които се прочу по време на предизборната кампания. До миналото лято тя посещаваше имението инкогнито. Вилата се разпростира на 125 кв метра и има панорамна гледка към морето. Зад нея е простира звлена градина, в която се правят партита на открито.

Ето я и Виктория, която се настани в морската резиденция на Елена Йончева
Новата на Пламен Тодоров се хвали с купони от къщата в Лозанец
Снимки: ПИК

Постройката в по проект на Пламен Тодоров, който я е създал в тоскански стил с изискан интериор. От снимките, които новата му любима пуска в мрежата може да се установи, че вътре всичко е останало както преди. Виктория не е променила нищо по свой вкус, въпреки, че и тя е архитект, предават от ПИК.

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.