Хороскоп за 17 септември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес ще осъзнаете колко много цените близките си. добре е да прекарате повече време с тях, за да се насладите на компанията им. Те ще ви помогнат да се отпуснете – имате нужда от развлечение и почивка. Ще се появи обща идея. Започнете планирането й и се насладете на спокойната вечер.

Скорпион

Ще се наложи да прекратите конфликт между вас и някой колега, за да може обстановката да се върне към нормалната и да се фокусирате върху задачите си. Ще срещнете известни затруднения, които ще ви забавят и ще се наложи да отложите някои ангажименти.

Стрелец

Днес няма да се чувствате комфортно, затова свършете само най-неотложните задачи. Някой колега ще ви предложи помощта си, но е по-добре да не я приемате. Не се претоварвайте. Това може да се отрази неблагоприятно  на здравето ви. Отделете време само за себе си.

Козирог

Ще се наложи да промените плановете си за деня, но това няма да се отрази на настроението ви. Някой близък ще има спешна нужда от помощта ви. Обърнете му нужното внимание. Заедно ще намерите решение на проблема, което ще ви направи по-спокойни.

Водолей

Някой човек от миналото ви ще се опита да се свърже с вас. Помислете дали е добра идея да отделите време за него – все пак сте спрели да общувате с причина. Посъветвайте се с близките си, но се вслушайте в думите им – те ще погледнат ситуацията обективно.

Риби

Нямате против романтиката, но днес ще предпочитате да прекарате повече време насаме. Няма нищо лошо в това – ще получите разбиране и ще можете да се насладите на спокоен и приятен ден само за себе си. Ще ви хрумнат интересни идеи – запишете ги, за да не ги забравите.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар