Ивана разкри дали ще напусне „Пайнер“

Гласувайте за статията

Ивана разкри дали обмисля да напусне „Пайнер“

През последните месеци усилено се носи слух, че Ивана ще бъде поредната звезда, която ще напусне „Пайнер“ и ще започне да гради самостоятелна кариера. Вече 21 години певицата е част от каталога на музикалния гигант.

Навръх Кръстовден тя изненада почитателите си с емоционален пост. Оказа се, че в основата на това стои „Пайнер“. От думите й стана ясно дали тя възнамерява да се раздели с продуцентите си.

„С годините все повече се убеждавам, че няма случайни неща и ще ви споделя защо. Преди 21 години точно на този ден- 14-ти септември, подписах договор с музикална компания „Пайнер“ и това промени живота ми. Тогава не знаех, че това е толкова специален ден“, споделя Ивана.

Тя е категорична, че има неща, които предварително са определени и никога няма да намерят обяснение.

„Вярвам, че единствено Бог „знае“ какво и кога да ти даде! Трябва само да му се довериш и благодариш“, допълва изпълнителката в поста си.

През далечната 1999 година изпълнителката сключва договор с компанията и още с първата й песен става ясно, че тя ще успее.

Година по-късно тя успя да измести дори Глория от всички класации – нещо, което до този момент никой не можеше да направи.

В последните години Ивана не залага на комерсиалното звучене и това е причината тя да загуби своите позиции в музикалните класации. Но въпреки това, тя все още се радва на уважение и признателност от страна на феновете си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар