Лили Иванова скри шапката на всички

Гласувайте за статията

Даде луди пари за пердета

Едва ли има някой, който да не е наясно, че Лили Иванова е перфекционист не само на сцената, а и в личен план.

Това се отнася с пълна сила не само до начина й на живот, а и скъпите придобивки, с които е свикнала от години да се обгражда в дома си.

Лили Иванова

Даде луди пари за пердета

Наскоро примата на родната популярна музика се обзаведе с луксозни пердета. Те са й били докарани директно от Франция и вече красят не един, а трите й просторни апартамента в столицата.

Известно е, че Лили Иванова от години живее на последния етаж на китна кооперация на столичната ул. „Оборище“, в непосредствена близост до френското посолство. Апартаментът с мансарда тя наследява след развода си с Янчо Таков. Неговият баща, важен държавен и партиен функционер навремето – Пеко Таков, лично настоява бившата му снаха да продължи да живее в жилището. Той и дума не дава да се продума, че някой може да й го вземе.

До края на живота си Лили остава негова голяма любимка – не само като певица, но и като дъщеря, въпреки, че отношенията на сина му с бившата са обтегнати, пише „Телеграф“.

През 90-те е имало периоди, когато в апартамента на Лили Иванова не е имало дори и едно перде, защото тогава тя е залагала само на щори. Днес обаче ситуацията е различна. Обикновено певицата залага на белгийски пердета, като ги сменя почти всяка година. Досега, когато открива софийска фирма, която доставя пердета от престижни производители във Франция, като за нея прави повече от голяма отстъпка.

Дори има период, в който тя е нещо като рекламно лице на фирмата и срещу това говори по интервюта за пердета и чаршафи, уж случайно. Тогава Лили открива френския стил в обзавеждането. И докато доста от колежките й, в това число и от други жанрове, си падат по кичозни италиански марки, направени предимно за руските олигарски, Лили се спира на френския финес. За новите си два апартамента в Подуяне и Изгрев, певицата също си е взела завеси и пердета, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар