Никол Потуралски смаза Анджелина Джоли

Никол Потуралски смаза Анджелина Джоли
5 (100%) 1 vote

Новата на Брад Пит Николо Потуралски скочи на Анджелина Джоли

Публична тайна е, че отношенията на Анджелина Джоли и Брад Пит отново се влошиха. Причина се крие не само в спирането на семейната терапия. Бившите съпрузи са в обтегнати отношения заради новата половинка на актьора Никол Потуралски, припомня kliuki.net.

Решението на Брад да заведе новата си изгора във френския замък Шато Миравал, където преди години се състоя сватбата му, се оказа удар право в сърцето за Анджелина Джоли.

За Никол Потуралски едва ли е важно мнението на актрисата. Но от поведението й става ясно, че тя се подиграва на холивудската красавица.

Моделката сподели в  Инстаграм фотос, на който позира с къса оранжева рокля, разкриваща стройните й крака. Но по-интересно е посланието, което тя е написала към снимката: „Щастливите хора не мразят никого“.

Последователите й веднага се досетиха, че става въпрос за бившата съпруга на Брад Пит. Един от тях дори директно я попита  защо след като мисли така, двамата с Брад толкова мразят Анджелина.

Никол отговори категорично, че никого не мрази.

Част от последователите й са на мнение, че тя не е честна с тях и директно я попитаха защо трие всички коментари за Джоли. Администраторът на фен страницата на Бранджелина в Инстаграм директно я попита защо преглеждате всички истории на страницата вече две седмици.

Но този въпрос остана без отговор от страна на Потуралски, пише Клюки.нет, позовавайки се на graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар