Какво се случва с Дони? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Певецът побърза да успокои феновете си, че няма здравословни проблеми

В последно време все повече хора се питат какво се случва с Дони.

Основният въпрос, който не им дава мира е защо певецът продължава да слабее така драстично. Вероятно този въпрос си задават не само феновете му, а и хората от близкото му обкръжение. Няма да е пресилено, ако кажем, че направо изглежда стряскащо слаб.

Дони

Певецът побърза да успокои феновете си, че няма здравословни проблеми

В скорошно тв участие в „На кафе“ Дони стресна с вида си, защото е станал още по-слаб. И преди мнозина да си помислят, че изпълнителят има здравословни проблеми, той сам разкри причината за това.

Дони уточни, че е запален по будизма и не се храни безразборно. Въпреки това обаче, почитателите му са силно притеснени от това, което виждат.
Наскоро певецът и половинката му Нети завършиха съвместния си албум „2020“, продуциран от „Вирджиния рекърдс“, който се появява 15 години след последния им албум „Този филм“.

Припомняме, че през 2011-та, когато се ражда дъщеричката на артистичното семейство Лилия, Дони и Нети решиха да се оттеглят от музикалната сцена за известно време. В периода на отсъствие Дони сформира рок бандата „Фондацията“. С нея в продължение на 7 години, той реализира околосветско турне на 4 континента: Европа, Северна Америка, Азия и Австралия, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар