Жестока семейна драма крие Ваня от „Игри на волята“ Преглеждания: 6916

Към днешна дата е зачеркнала нацяло баща си от своя живот
0
Оценете този post

Към днешна дата е зачеркнала нацяло баща си от своя живот

27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на „Игри на волята“ крие жестока семейна драма.

Тя успя бързо да се наложи над останалите жени и стана лидер в нейното племе.
Характера си Ваня е калила още от малка. Зад това обаче се крие жестока семейна драма.

Ваня
Към днешна дата е зачеркнала нацяло баща си от своя живот

Именно заради баща си става толкова борбена и няма доверие в никого, още по-малко в мъжете.
Къдравата каскадьорка не поддържа никаква връзка с баща си. Още докато е била дете той не присъства в живота й. Като голяма се е опитала да проведе няколко разговора с него, но се е разочарова и към днешна дата го е зачеркнала от живота си.

Като мотив Ваня изтъква това, че е доста арогантен и не почита жените. Нейната майка е била подложена на системен тормоз от негова страна и така и не се променил.

Ваня преживява ужасно участието си в „Игри на волята“, тъй като в лицето на Тодор от нейното племе вижда своя баща. „Той се държи по същия груб начин“, казва тя.

Чувствителна, емоционална, грижовна и противоречива Ваня обича да пее, да пише поезия, да прави десерти, да снима и да монтира. Тя е професионален каскадьор, мрази лъжата и се гордее, когато я определят като пример за подражание.

Изнервят я самодоволните хора и тези, които твърдят, че могат неща, които никога не са опитвали. Филмите, които я описват най-добре като човек, са: анимацията „Храбро сърце“, „Бурлеск“ и „Карате кид“.
Няма нещо, без което не би могла да живее. Самоопределя се като лидер, но само ако ситуацията го изисква, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.