Бандити упоиха Зейнеб и обраха гръцката й къща

Бандити упоиха Зейнеб и обраха гръцката й къща
3.2 (64%) 5 votes
Пернишка банда взломаджии вилнее на Халкидики, вероятно Зейнеб е тяхна жертва

Дръзка банда от български крадци е нанесла серия от бащабни удари върху къщите на богати нашенци на гръцкия полуостров Халкидики – разкрива в. „Уикенд“.Сред жертвите на масовите обири е и популярната репортерка на предаването „На кафе“ по Нова тв Зейнеб Манджурова. 35-годишната хубавица е сгодена за бизнесмена Стоян Балевски и двамата всяко лято отдъхват в къщата на бащата Веселин Балевски в туристическото селце Ханиоти – отбелязва изданието.

В събота, късно вечерта, когато Зейнеб, нейният възлюбен и 10-месечната им дъщеря Мириам са спали непробудно, ловките апаши са проникнали в къщата им в Ханиоти. Маскираните крадци са метнали за по-сигурно упойващ газ след което са тършували 10-15 минути и са си тръгнали със солидна пачка. Задигнати са годежният пръстен с диамант на Зейнеб, два скъпи часовника на обща стойност над 35 хл. евро, бижута и дори компютърна техника – лаптоп и два айпада. Апашите си тръгнали и с малко пари в брой – около 3000 евро.

Зейнеб и Балевски не бяха открити за коментар, но се оказа, че тяхната къща не е била единствената ограбена. Зад серията от обири на родни богаташи с къщи на гръцкия полуостров Халкидики най-вероятно стои пернишка банда – коментира изданието. Съмненията, че апашите са от миньорския град идват, след като няколко дни след обирите, някой включил за минута единия от откраднатите айпади в района на Перник.

Зейнеб се раздели с годежния си пръстен

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар