Обрат! Ани Цолова се похвали със снимка от новото си работно място (Вижте колко е променена)

Гласувайте за статията

Журналистката скъса завинаги с медиите, става преподавател на студенти

Ани Цолова се сбогува с медиите и се похвали с ново поприще. Журналистката, която напусна последното си работно място в Нова тв тихомълком, а после изчезна вдън земя става преподавател в Нов български университет.

Тя нямаше шанса като колегата си Мариана Векилска да се върне в някоя телевизия в ефир. Затова й се наложи да си намери друго препитание.

Ани пише нова страница от живота си като ще учи студентите, въпреки факта, че учителските заплати не са много атрактивни, птредават от marica.bg.

Цолова ще води първокурсници , а курсът ще се нарича „Ораторът в мен”.На фотото, което бившата екранна половинка на Виктор Николаев публикува в социалната мрежа, тя е много променена и то към по-добро. Тя някак сияе.

Ани Цолова започва да води курс в НВУ от 1 октомври
Снимка: Фейсбук

Феновете на бившата тв звезда посрещнаха с радост новината. Те й пожелаха „На добър час” и казват, че студентите са уцелили в десетката, че тя ще им преподава.

Даниела Костадинова й пише: „Страхотна си, Ани! Толкова много пожелания и отдели време да отговориш на всички- познати и непознати. Да се радваш на любовта на студентите така, както спечели и зрителите! Пожелавам ти от сърце да си удовлетворена и заредена от енергията на младите хора! Наслука!”

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар