Нечувано: Златка Райкова сложи вечерен час на Благой Георгиев! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Златка Райкова е пословично ревнива, наложи вечерен час на Благо!

Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек, а това дължи само и единствено на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо.

Златка Райкова

Златка Райкова държи под чехъл Благой Георгиев

„Благо не би отсъствал след 20 часа“, споделя изкусителната красавица по повод съмненията, че именно Георгиев се крие зад една от маските в „Маскираният певец“.

Оказва се, че двамата са неразделни и правят всичко заедно. И ако до появата на сина им те щурмуваха дискотеките заедно, сега Благо чинно чака Златка да му сервира вечерята вкъщи.

Въпросите към бившата плеймейтка по повод отношенията й с футболния мачо не спират. Феновете се интересуват от всяко тяхно действие, а Златка не пропуска да споделя опит в мрежата.

Тя признава, че няма какво повече да иска да промени в избраникът си, защото той изцяло е сменил нрава си откакто са заедно. Семейството им е повече от традиционно, а семейните обеди и вечери са повече от задължителни.

За всеобщо учудване силиконката признава, че умее да завърти почти всичко над печката. А по време на извънредното положение дори засилва уменията си в кухнята.

Злати разказва, че не крие лицето на сина си от суеверие, а просто иска да бъде кръстен и тогава да бъде показван публично.

Като най-важно качество в мъжете Райкова определя семействеността. Макар да знае, че Благо има три деца от две различни жени, пазарджлийката е сигурна, че двамата до такава степен са си паснали, че раздяла няма да има никога, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар