Златка Райкова е пословично ревнива, наложи вечерен час на Благо!

Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек, а това дължи само и единствено на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо. [caption id="attachment_641901" align="aligncenter" width="223"]Златка Райкова Златка Райкова държи под чехъл Благой Георгиев[/caption]

"Благо не би отсъствал след 20 часа", споделя изкусителната красавица по повод съмненията, че именно Георгиев се крие зад една от маските в "Маскираният певец".

Оказва се, че двамата са неразделни и правят всичко заедно. И ако до появата на сина им те щурмуваха дискотеките заедно, сега Благо чинно чака Златка да му сервира вечерята вкъщи. Въпросите към бившата плеймейтка по повод отношенията й с футболния мачо не спират. Феновете се интересуват от всяко тяхно действие, а Златка не пропуска да споделя опит в мрежата. Тя признава, че няма какво повече да иска да промени в избраникът си, защото той изцяло е сменил нрава си откакто са заедно. Семейството им е повече от традиционно, а семейните обеди и вечери са повече от задължителни. За всеобщо учудване силиконката признава, че умее да завърти почти всичко над печката. А по време на извънредното положение дори засилва уменията си в кухнята. Злати разказва, че не крие лицето на сина си от суеверие, а просто иска да бъде кръстен и тогава да бъде показван публично. Като най-важно качество в мъжете Райкова определя семействеността. Макар да знае, че Благо има три деца от две различни жени, пазарджлийката е сигурна, че двамата до такава степен са си паснали, че раздяла няма да има никога, пише вестник „България Днес“.