Мариана Маринова избира най-пухкавата миска през октомври! (всеки може да участва)

Мариана Маринова избира най-пухкавата миска през октомври! (всеки може да участва)
5 (100%) 1 vote

Мариана Маринова избира най-пухкавата миска!

Готвачка, която претендира, че прави най-хубавата мусака, и фризьорка напират за най-новия конкурс за най-пухкава миска. Шефката на Мис Силикон Мариана Маринова стяга ново шоу в началото на октомври, което е кръстила Miss Plus Size. И основната му цел е разбиването на стереотипите в обществото.

Мариана Маринова

Мариана Маринова организира конкурса Miss Plus Size

Конкурсът няма дори възрастова граница. Целта е да се покажат различни жени, с различно мислене и визия. Кастингът приключва на 27.09., а до момента има 20 записали се. „Интересът е голям“, сподели пред вестник Телеграф Маринова.

Тя планира да отсее 10 от всички кандидатки, които да живеят заедно в интернет риалити. Един месец е времето, което жените ще прекарат заедно, ще се опознават, ще изпълняват предизвикателства.

Те ще покажат своите знания в областта на спорта, музиката, изкуството, модата и др. Финалът ще се състои в средата на ноември.

„Жените не трябва да се вписват в някакви рамки, за да се чувства красиви. Красотата идва отвътре и се отразява в самочувствието. Жена, която вярва в себе си и знае как да се презентира, няма нужда от подобни ограничения във външния вид“, казва още шефката на силиконките.

Маринова споделя, че е впечатлена от позитивните отзиви за конкурса. Много жени, практикуващи като модели с пищни форми, се свързали с нея.

„Сега не е като Мис Силикон, там хората имат прекалено големи очаквания и са много критични. Новият конкурс се приема предимно с поощрения.“.

Очакванията й след него са големи и предимно насочени към повдигането на женското самочувствие с мотивационни слова, не с козметични и естетични процедури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар