Меган Маркъл и Хари сключиха брак напук на семейството (Кои други звезди погазиха волята на родителите?)

Гласувайте за статията

Кралицата бе категорично против сватбата на Хари с момиче от обикновено семейство и още повече американка

Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е обсъждан от целия свят. Внукът на  Елизабет II заради любимата си пожертва кралската титла и развали отношенията с по-възрастните членове на семейството си.

Снимка: Гугъл

Кралица Елизабет се опита да поговри с внука си и беше категорично против неговия съюз с момиче от просто семейство, освен това американка. Но това не спря Хари. В момента херцогинята на Съсекс Меган, заедно със съпруга си, заминаха далеч от семейството си, а кралицата на Великобритания все още не оставя двойката намира. Например, на рождения ден на снаха си, тя изтри важен факт от биографията й, като силно я обиди.

Анджелина Джоли се смята за една от най-привлекателните жени в Холивуд, но един мъж определено никога не я е харесвал – бащата на Брад Пит. Веднага щом започна романсът между актьорите, родителите на младия мъж не одобриха избора му. Джоли не съвпадаше с техните представи за идеалната съпруг за сина им.

Анджелина Доли на получи благословията на родителите на Брад за брака със сина им

Анджи бе пламенна феминистка, но не беше скромна и тялото й вече беше украсено с много татуировки. Всички тези фактори попречиха на родителите на Брад  да дадат благословията за брака. Независимо от това Анджелина и актьора успяха да изградят семейство, което бе смятано  за едно от най-силните в Холивуд. Двойката се разведе през 2016 г., но продължава да отглежда шестте си  деца.

Кейти и Рийд

Бракът на Кейти Пери с Ръсел Бранд започна романтично, но не свърши толкова розово. На една церемония по раздаването на награди Бранд се пошегува, че тя тъй като отдавна не е награждавана трябва да поплаче на нечие рамо и че трябва да живеят в един и същи хотел. Кейти последва съвета и скоро започнаха да се срещат. Родителите на Пери обаче не одобриха избора на дъщеря си, отчасти поради факта, че младежът твърде често се хвалеше публично, че е успял да спечели сърцето на момиче като Кейти, предават от cosmo.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар