Джорджина Родригес: Не бях красиво дете! (Как от грозно пате стана ослепителна красавица?)

Гласувайте за статията

Половинката на Роналдо има слава на пищна красавица, но не винаги е била такава

Джорджина Родригес е една от най-известните жени в света на футбола днес и не е изненадващо, че всички камери на филмовия фестивал във Венеция бяха насочени към нея всеки път, когато тя беше на червения килим. Тя не е участвала в нито един от филмите, показани в това култово шоу, но присъствието й е било чест за организаторите, твърдят чужди медии.

Тя проби до толкова, че сега взима 8000 евро за реклама в Instagram и цели 100 000 за интервю.

Днешният й  живот изглежда като мечта, до голяма степен благодарение на факта, че Кристиано Роналдо я обича, но Джорджина се е борила сама за много неща, защото детството и ранната й младост далеч не са били толкова бляскави.

Джорджина Родригес и сега обича танците
Снимка: Инстаграм

Тя е родена през 1994 г. в Буенос Айрес, но се премества в Испания поради бизнес отговорностите на баща си, футболист. Още на четиригодишна възраст тя открива голямата си любов – танците.

Не бях много хубаво дете. Определено не бях най-красивата в класа. Бях нормална. Танците ме научиха на дисциплина и любов към изкуството“, казва Джорджина пред чуждестранни медии.

Любовта към танцуването никога не е спирала, но години по-късно „грозното патенце“ се е превърнало в истинска красавица, затова решила да печели повече пари от моделство,предават от ubavinaizdravje.mk.

Не помни конкретно момента, в който решава да стана модел. „В училище всички изведнъж започнаха да ми казват, че съм красива, че имам добро тяло и просто започнах да вярвам в това”, признава тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар