Ужас: Крадец едва не уби рапъра Еминем! (още подробности)

Гласувайте за статията

Еминем се разминал на косъм от най-страшното заради нападателя!

Животът на Еминем е бил в опасност по време на влизане с взлом в дома му през април тази година. Твърдението е на двамата полицаи, които са се отзовали на сигнала за опит за грабеж по-рано през годината.

Еминем

Еминем нападнат от престъпник в дома му, отървал се е на косъм

В ранните часове на 5 април Еминем, чието истинско име е Маршъл Матърс, се озовава лице в лице с непознат човек, който е влязъл непоканен в дома му в Детройт.

Органите на реда веднага се притичват на помощ и арестуват Матю Хюс, който е успял да влезе в имението на рапъра, след като с камък е счупил един от прозорците. На мъжа е повдигнато обвинение за влизане с взлом и оттогава е в затвора.

В сряда беше насрочено изслушване пред съда, на което полицията даде още малко информация за инцидента. Един от полицаите, които се отзовават на сигнала, е Адам Хаксток. Той казва, че Еминем се е събудил през нощта и е видял как мъж стои зад гърба му.

Първоначално е помислил, че това е племенникът му, но е грешал. „Господин Матърс е попитал човека защо е там, а г-н Хюс е отговорил, че иска да го убие“, казва Адам.

Последвала е лека схватка, в която Еминем е успял да задържи нападателя докато част от личната охрана стигне до спалнята. Хаксток допълва, че е видял как двама бодигардове са приковали Хюс към земята и са изчакали полицията да дойде.

Рапърът не е бил на изслушването в сряда. Според съдията, нападателят трябва да бъде съден на официален процес, който е насрочен за 28 септември.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар