Анелия с признание: Живеех на автопилот! (още подробности)

Анелия с признание: Живеех на автопилот! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Анелия с откровена изповед за себе си пред феновете!

Анелия разкрива, че тази година е пропуснала своята лятна ваканция. Самата тя е презаредила батериите по време на принудителната почивка през пролетта. И затова през активния клубен сезон край морето е съчетала полезното с приятното:

Анелия

Анелия призна, че живеела на бързи обороти

“Няма случайни стопове, преосмислих нещата, определено си починах, защото след раждането на дъщеря ми, бях на автопилот и изведнъж ударих ръчна. Починах си, но повече от два месеца без да работя не мога да издържа, защото съм изключително активна и темпераментна жена”, откровена е Анелия в предаването “Мармалад”.

Най-важното, което е осъзнала през този период е, че не може да живее без да е в движение, не може без работата си, без песните си:

“Аз съм артист, който в живота си винаги е работил, затова решихме с моите продуценти, да сме достъпни за всички хора в този тежък период. Така че в момента може да видите Анелия навсякъде. Вярвам, че в живота има баланс и като даваш, ще получиш.”

Певицата споделя, че е изпълнена с творческо вдъхновение и през изминалите месеци е работила върху няколко невероятни проекта, различни като стил, защото никога не е обичала да бъде ограничена в рамки.

По нейните думи, се е получило нещо наистина уникално като резултат. Така, че музикалните изненади от Анелия тепърва предстоят.

Източник: Телевизия Планета

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар