Защо Маги Халваджиян изгони Рачков?

Гласувайте за статията

Феновете на „Маскираният певец“ са шокирани от факта, че Маги Халваджиян не иска Рачков за водещ

Рокадата с мястото на Рачков в „Маскираният певец“ шокира феновете на комика. От Нова тв така и не разкриха каква е причината за отсъствието на бившия водещ на Господарите.

Медията излезе единствено с коментар, е, че актьорът Герасим Георгиев-Геро ще заеме мястото на Рачков като водещ.

Липсата на повече информация около рокадата стана причината за най-различни слухове. Голяма част от феновете на шоуто са убедени, че комикът отново ще бъде в „Маскираният певец“ и причината за отсъствието му като водещ е, че той е зад някой от костюмите на участниците.

Според са на мнение, че актьорът е имал остри пререкания с продуцента Магърдич Халваджиян заради прекалените си импровизации и излизането извън сценарий, както и удължено ефирно време, което стана причина за честите глоби на продукцията.

В последния сезон на „Капките“ Маги многократно си позволи да направи забележки към комика относно поведението му. Продуцентът се обърна към него с призив, че трябва да се държи по-уважително и да си знае границите.

Според Show.bg обаче не това е причината за отпадането на Рачков.

Комикът има доста ангажименти. От 25 септември стартира и турнето на „Забраненото шоу на Рачков“, което ще приключи на 13 ноември. През това време комикът ще обиколи Бургас, Варна, София, Пловдив, Велико Търново и Русе. На фона на това той няма да има физическата възможност да участва в „Маскираният певец“ и да присъства на репетициите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар