Какъв скандал?! Принц Хари затрупан с пожелания за ЧРД (Вижте как семейството го поздрави)

Гласувайте за статията

Принц Хари затрупан с пожелания за ЧРД от семейството си

Принц Хари бе затрупан от пожелания за ЧРД от семейството си. Кралската фамилия показа, че не само не пазят лоши чувства към принца, но и все така са привързани към него. Нито един от поздравите нямаше и намек, че има някакъв проблем между членовете на фамилията. Единственото, което бе доста неочаквано, бе фактът, че споделените кадри до един са преди Хари да срещне Меган и да се ожени за нея.

Кралица Елизабет бе една от първите, които поздравиха принца за рождения ден. Кадърът е на двамата по време на прием, на който споделят
обща шега. Ситуацията изглежда забавна отстрани, а принцът искрено се смее.

От Кларънс хаус поздравиха Хари също със забавна снимка от 2017-та година, на която се смее с принц Чарлз. Двамата са много близки и изглеждат доста удобно в компанията си един на друг.

Най-интересна обаче бе снимката на Кейт и Уилям. На нея се вижда, как Хари побеждава брат си и снаха си в маратон, докато те остават по-назад. Посланието несъмнено е „Ти винаги си нашият победител и ще си останеш номер едно за нас“. А обичта и привързаността помежду им е очевидна.

Всички снимки обаче са отпреди момента, когато Хари срещна Меган. Не е ясно какви пожелания му е отправила херцогинята, но най-вероятно поздравите са много лични. В момента херцогът е в САЩ, където прекара лятото със съпруга си и сина си. Гай Пели, който е близък приятел и на двамата принцове го посети там. И се смята, че е опитал да помири двамата принцове.

Кейт и Уилям поздравиха емоционално Хари за ЧРД сн. Инстаграм

Кейт и Уилям поздравиха емоционално Хари за ЧРД сн. Инстаграм

Честитката на Кейт и Уилям определено е стъпка в тази посока. И двамата обаче се фокусират изцяло върху Хари в пожеланията си. А кадрите на всички са от времето преди да срещне Меган. Дали зад уж щастливите пожелания няма и скрити послания към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар