Д-р Енчев направи неочаквано признание

Гласувайте за статията

Д-р Енчев призна нещо, което никой не е очаквал от него

Д-р Енчев направи признание, с което смая всички. Оказа се, че и известният хирург може да влезе в ролята на пациент, особено ако е преценил, че се нуждае от корекции, за да изглежда по-добре.

В свое телевизионно интервю самият той призна, че се е подложил на естетична операция.

Откровеността му смая неговите последователи в социалните мрежи. Те побързаха да поздравят за решението да сподели с тях това, подчертавайки, че не всеки, особено лекар, има смелостта да признае, че си е правил корекции.

Потребители на мрежата припомнят, че повече известни хирурзи разкриват единствено кои звездни пациенти разчитат на тях, но не признават за собствените си корекции.

Оказа се, че хирургът се е подложил на операция за корекция на носа, както и на две липосукции – една на корема и една на брадичката.

Освен това той разчита на ботокс и хиалурон в „малки количества“. Д-р Енчев е на мнение, че пластичните операции са нещо нормално при мъжете. Той споделя, че все повече представители на мъжкия пол търсят неговите услуги. Броят на клиентите от силния пол се увеличил особено след пандемията.

Известният хирург предупреди и за една много опасна тенденция при мъжете, свързана с увеличаване на размера на гърдите им. Той поясни, че големите гърди при мъжете се дължат на употребата на хормони. Последната операция, която Енчев е направил на мъж, е била именно за намаляване на гърдите, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар