Гласят Нети за мястото на Славена Вътова в „България търси талант“

Гласувайте за статията
Славена Вътова аут от журито на „Талантите“

Актрисата и певица Нети май скоро ще стане колежка на новооткритата си сестра Александра Кръстева в Би Ти Ви – пише в. „Уикенд“. Информатори на изданието разкриват, че именно тя е най-лероятното ново попълнение в следващия сезон на шоуто „България търси талант“. Според слуховете я гласят за мястото на Славена Вътова в журито.

Както изданието вече писа, в телевизията тече усилено пресяване на нови кандидати за журито, като най-вероятно един от тях ще смени миската Славена Вътова. Според слуховете най-големи шансове за момента има Антоанета Добрева-Нети. Тя има всички качества, необходими за заемането на подобна позиция, тъй като съчетава изявени таланти като певица и актриса, а преди време в шоуто „Денсинг Старс“ показа, че се справя добре и с танците. Освен това се занимава с Йога, източна философия и литература.

Основен коз за заемане на място в журито обаче са семейните й връзки. Както е известно, наскоро Нети неочаквано откри, че е сестра на водещата на предаването „Тази събота и неделя“ Александра Кръстева. Оттогава тя и мъжът й Дони бавно, но упорито започват да се присламчват към Би Ти Ви. Това е телевизията, в която Нети първо разказа покъртителната история на своето осиновяване, когато открива, че има живи родители и сестра тв звезда. След това актрисата бе канена за интервюта в Би Ти Ви още няколко пъти, представи там новия си албум с Дони, а накрая стана дори седмичен коментатор в предаването „Преди обед“.

Нети има разнородни таланти

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар