Щерката на Румен Радев ще е актриса, вече е приета в НАТФИЗ

Гласувайте за статията
Наследницата на Румен Радев избра да учи в България

19-годишната щерка на президента Румен Радев – Дарина, е кандидатствала в НАТФИЗ в началото на септември и се е представила блестащо на изпитите – пише в. „Уикенд“. Наследничката на държавния глава завърши 35 СОУ „Добри Войников“ с отличие и грамота. Макар че имала възможност да следва в чужбина, тя избрала родното образование. Дарина пожелала да учи актьорско майсторство за драматичен театър. Заедно с нея на първия кръг се явили 140 момичета. Къдрокосата тийнейджърка получила 4 на първия кръг, но това била най-високата оценка. През цедката на втория кръг преминали едва 54 девойки. На него Дарина отново получила най-високата оценка от всички кандидатки – четворка.

Представила се блестящо и на третия, който бил в две части – писмен изпит по зададена от комисията тема и изпълнение на песен или танц. Резултатите от окончателното класиране още не били изнесени, но според запознати, представянето й било толкова убедително, че й гарантирало прием на едно от първите места в Театралната академия. Тази година класове по актьорско майсторство за драматичен театър предстои да водят звездата на сериала „Седем часа разлика“ Пенко Господинов и Маргарита Младенова.

В продължение на 4 години Дарина играеше в театралната трупа в езиковата гимнация. Представленията се играеха на френски език, а трупата спечели множество награди от фестивали в чужбина.

Дарина е далеч от политиката и мечтае за сцена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар