Преследвачът на Емануела изчезна

Преследвачът на Емануела изчезна
5 (100%) 1 vote

Преследвачът на Емануела се покри

Преследвачът на Емануела – Алекс Воук изчезна. По всяка вероятност той е избягал от България, узнаHotArena.
Вчера в Районния съд в Разлог трябваше да се състои поредното съдебно заседание по случая, но за четвърти път бе отложено.

Причината е, че обвиняемият отново не е бил открит ба посочения от него адрес в София. Тъй като призовката не му е била връчена, той се счита за нередовно призован.

Адвокатът на Емануела се яви в съдебната зала, където заедно със съдебният състав очаква появата на подсъдимия повече от 3 часа. Следващо съдебно заседание е насрочено за 22 октомври от 9.30, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на информация от съда.

Алекс преследва Емануела из цяла България дори и зад граница в продължение на 4 години.

Последният път той я причакал след участие в Банско и настоявал да останат насаме.

След този случай Емануела веднага жалба в полицията. Обвинението срещу 48-годишния преследвач на певицата е повдигнато от прокуратурата в Разлог.

Той тормозил Емануела не само с любовните си излияния в социалните мрежи, но и по телефона. Алекс я причаквал дори пред дома й.
По Закона за МВР още преди година мъжът е бил предупреден писмено с протокол да прекрати да притеснява певицата и да не я доближава на разстояние по-малко от 100 метра. Но въпреки това, той продължил да я преследва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар