Хороскоп за 15 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Днес ще се чувствате особено удовлетворени, защото ще приключите с повечето от задачите за седмицата. Ще ви остане доста свободно време. Някой близък ще ви помоли за финансова помощ. Ще успеете да намерите решение, с което да помогнете, без да навредите на себе си.

Скорпион

Днес трябва да сте достатъчно концентрирани в работата си, за да преодолеете някои проблеми без стрес и напрежение. Може да разчитате и на хората около вас. Възползвайте се от помощта им. Отделете време за себе си и се насладете на хобито си. Покана за събитие ще ви зарадва.

Стрелец

Работата, която ще се наложи да изпълните днес, ви се струва отегчителна и скучна. Ще получите възможност за увеличаване на доходите си, но ще трябва да направите и някои разходи. Бъдете внимателни и преценете риска. Съставянето на бюджетен план ще ви даде сигурност.

Козирог

Не позволявайте на настроението ви да се развали заради отношението на някой около вас. Фокусирайте се върху изпълнението на задачите си. Ще ви хрумнат интересни идеи, които е добре да не споделяте все още. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от помощта ви.

Водолей

За днес сте поели повече ангажименти и няма да се справите с всички. Ще се наложи да пренареди задачите си и някои от тях да отложите за следващите дни. Ще намерете ново занимание, което ще ви заинтригува. Излезте на разходка – имате нужда да обмислите някои бъдещи планове насаме.

Риби

Днес креативността ви няма да е на ниво и ще се изпитвате затруднения на работното място. Това ще ви изнерви и ще промени настроението ви. Придържайте се към това, което знаете – явно имате нужда от почивка. Обърнете внимание на семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар