Хороскоп за 15 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес е добър ден за самооценка. Амбициозни сте и изисквате много както от себе си, така и от околните. Не харесвате дисбаланса, който напоследък доминира в ежедневието ви. Обмислете нещата добре и направете необходимата промяна. Допълнителен доход ще ви зарадва.

Телец
Обстановката ще е динамична, а хората около вас ще говорят за интриги и скорошни драми. Избягвайте конфликти. Днес бъдете по-търпеливи и не се поддавайте на моментното си настроение. Ще възникнат непредсказуеми ситуации. Опитайте се да гледате по-философски на случващото се.

Близнаци
Днес ви очакват приятни емоции и тъй като ще им бъдете подвластни, денят не е подходящ за взимане на важни решения. Не се доверявайте на всичко, което чуете. Ако имате затруднения със задачите, не се притеснявайте да потърсите помощ. Отделете време и за почивка.

Рак
Днес обръщайте по-голямо внимание на детайлите, но не приемайте всичко по сложния начин, по който обикновено интерпретирате. Ако е възможно, си тръгнете по-рано от работа и се разходете. Направете анализ на случващото се около вас. Помислете и за бъдещето си.

Лъв
Днес ще се случи нещо неочаквано, което за кратко ще ви извади от равновесие. Няма как да сте подготвени за това и не трябва да реагирате спонтанно. Бързо ще намерите решение на проблема. Ще имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявате.

Дева
Предстои ви интересен ден, пълен със събития и обрати. Ще успеете да приключите с много от ангажиментите си, но ще се чувствате крайно изтощени. Отделете повече време за почивка и възстановяване. Ще получите интересна новина, която ще ви бъде полезна за бъдещи проекти.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар