Ангел Найденов съвсем се запусна (Вижте го с шкембе и подпухнало лице – Снимки)

Ангел Найденов съвсем се запусна (Вижте го с шкембе и подпухнало лице – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мъжът на Мая Манолова напълня и си пусна брада

Ангел Найденов е неузнаваем. Трансформацията, която е претъпял напоследък е шокираща. Бившият министър на отбраната, след като отсъства дълго време от политическата сцена за първи път се появи на площад „Славейков” миналата седмица на събитие, организирано от половинката му.

Столичани едва успяха да познаят политика, който стоеше на страна от хората. Те видяха един напълно различен мъж, от преди когато бе добре поддържан. Найденов е напълнял поне с десетина килограма, оформил е шкембе, което за малко да скъса копчетата на бялата му риза.

Ангел Найденов преди
Снимка: Ретро

По-значителна е обаче промяната в лицето му. Лицето на съпруга на бившата омбудсманка е подпухнало, а торбичките под очите редовно крие със слънчеви очила.

Ангел Найденов сега
Снимка: Ретро

Освен това си е пуснал брада тип „катинарче” , а преди бе винаги гладко избръснат.

Близки от обкръжението на Мая и Ангел издават, че запуснатия му външен вид се дължи на депресия, която налегнали бившият шеф на отбраната заради проблеми във връзката му с втората му половинка.

След като в публичното пространство се заговори, че Манолова е нещастно влюбена в Борисов, макар и слуховете да не са потвърдени Найденов изпадна в депресия. Манолова не се прибирала често в семейния им дом в Рударци. А бившият министър се занимавал сам с домакинските задължения. Комшии разказват, че често вечер седял сам и си пивайл в беседката на двора. Развличал се и със сърфиране в мрежата, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар