Цвети Стоянова промени Куката до неузнаваемост

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова успя да промени Куката до неузнаваемост

Мариан Вълев е луд по бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Лошото момче на родното кино в момента изживява любовни трепети като ученик. Очевидно той е готов на всичко за любимата си жена, узна HotArena.

Актьорът се е подложил на изключително болезнена процедура. 51-годишният варненец е готов на всичко, за да се разкраси заради любимата си.

Мариан Вълев вече блести с нова усмивка. Той се е изръсил 10 000 лв. за порцеланови фасети, които са поставени върху старите му зъби.
Актьорът, който се прочу с ролята Куката от крими сериала „Под прикритие” е с цели 26 годими по-възрастен от бившата гимнастичка.

Но очевидно любовта им не се влияе от разликата в годините. Промяната в Куката е забележителна, коментират запознати.

След като се е сдобил с искрящо бяла усмивка, той изглежда значително по-млад, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.
Засега той и Цвети не афишират публично връзката си. След инцидента, при който красавицата едва не загина, тя реши да преосмисли не само живота, но и отношенията си с другите.

Стоянова реши да сложи край на дългогодишната си връзка. След това дълго време бе сама. Но към днешна дата тя отново се носи на крилете на любовта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар