Бомба: Хитлера на море с Анна-Мария Чернева! (още подробности)

Бомба: Хитлера на море с Анна-Мария Чернева! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Анна-Мария Чернева и Хитлера са заедно от няколко години!

Един от най-татуираните футболни фенове в България избяга на морето с популярната плеймейтка Анна-Мария Чернева. Става въпрос за фена на „Левски“ Тодор Грудов, по-известен като Теди Хитлера.

Анна-Мария Чернева

Дали ще се решат на по-сериозно стъпка Хитлера и плеймейтката Анна-Мария Чернева?!

Тарторът на „синята“ агитка е целият в рисунки. Изрисувал е изцяло дори темето на главата си. Мис Силикон 2018 Анна-Мария и лошото момче са заедно вече близо 2 години. Но Хитлера рядко се появява в публичното пространство.

Плеймейтката работи цяло лято на морето, но сега двамата са намерили време и за почивка. Те използват последните топли слънчеви дни, за да се отпуснат на плажен бар в Слънчев бряг, преди сезонът да е окончателно приключил.

Компания им прави друга двойка. „Лятото за мен не е приключило!“, съобщава самата Ани във фейсбук. Тя се слави в средите на „Плейбой“ с огромните си силиконови импланти в гърдите по 500 кубика във всяка.

Грудов пък е боксьор. Той има татуировка пречупен кръст дори на единия си зъб. На гърба си е изобразил италианския фашист Мусолини. Татуирал cи e дори мъжкия полов член, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар