Хороскоп за 14 септември, понеделник – от Везни до Риби

Хороскоп за 14 септември, понеделник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Не позволявайте емоциите да вземат връх днес. Ще получите доста критики, но ги приемете конструктивно и се вслушайте в тях. Избягвайте конфликти – говорете спокойно и внимателно. Ще получите интересно предложение. Очаква ви романтична вечер.

Скорпион

Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Знаете какво искате да направите, но не и как да го направите. Отделете време да проучете темата и вникнете в детайлите. Не се захващайте с нещо, което не разбирате. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте.

Стрелец

Ако усещате, че нищо днес не ви се получава, може би е най-добре да се пуснете по течението и да видите къде ще ви отведе. Придържайте се към това, което знаете – не взимайте спонтанни решения и не поемайте рискове. Обърнете внимание на близките си.

Козирог

Ще получите критика от някой влиятелен човек на работното място. Опитайте да запазите професионалното си отношение и да не я приемате твърде лично. Погледнете от добрата страна и извлечете най-позитивното от нея. Някой близък ще ви потърси за съвет. Обърнете му нужното внимание.

Водолей

Добре е днес да планирате някое бъдещо пътуване. Имате нужда от промяна в обстановката. Настроени сте авантюристично, затова потърсете подходяща дестинация за пътешествие. Споделете плановете си с близките и чуйте тяхното мнение. Насладете се на приятната им компания.

Риби

Не натрапвайте мнението си на околните и не влизайте в пререкания. Възможно е да изпитвате разочарование и това ще ви изнерви още повече. За да не влизате в излишни конфликти, отменете срещите си и ако е възможно си тръгнете по-рано от работа. Разходка ще ви успокои.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар