Хороскоп за 14 септември, понеделник – от Овен до Дева

Хороскоп за 14 септември, понеделник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Добре е днес да отделите възможно най-много време за себе си и най-вече за здравето си. Ще има задачи, които ще трябва да свършите, но ще се справите бързо с тях. Малко помощ не би ви навредила, така че не се притеснявайте да я потърсите. Отдайте се на почивка и се насладете на любимите си занимания.

Телец

Напрегнат ден. Бъдете старателни в работата си и ще приключите навреме със задачите си. Не отлагайте неприятните задачи. Забелязали сте, че някой има нужда от помощ. Ако знаете какво трябва да направи, не чакайте да ви потърси за съвет, а действайте. Ще му спестите много време и усилия.

Близнаци

Ще се наложи да вземете важно решение. Дилемата ще е дали да угодите на себе си, или на някой близък. Не питайте много хора за съвет – различните мнения ще ви объркат. Обмислете ситуацията внимателно, за да избегнете конфликт. Покана за среща ще ви зарадва.

Рак

Добре е днес да помислите върху някои бъдещи планове. Най-важно е да осъзнаете какво искате. Пестете парите си и направете финансов план към който да се придържате. Обърнете внимание на семейството си – някой има нужда да разговаря с вас.

Лъв

Добре е днес да проучите повече тема, която е важна за взимането на предстоящо решение. Погледнете обективно ситуацията – ще намерите нова гледна точка, която може да ви даде правилните отговори. Ако се наложи да правите избор на момента, доверете се на инстинкта.

Дева

Напоследък сте се запознали с много хора, които са ви заинтригували. Въпреки това, добре е да обърнете внимание на близките си приятели. Напоследък сте ги пренебрегвали и има неща, които сте изпуснали. Ще получите новина, която ще ви изненада неприятно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар