Тони Димитрова: Не се плаша от работа! (Вижте какво разкри)

Тони Димитрова: Не се плаша от работа! (Вижте какво разкри)
4.25 (85%) 4 votes

Тони Димитрова се опитва да влезе във форма

Тони Димитрова не се плаши от работа. В разгара на пандемията, когато повечето артисти се оплакват от липсата на работа, тя има доста концерти и рецитали, а тези дни дори уговаря новогодишното си участие.

„В момента уговарям участие за новогодишната нощ. Всеки от нас изпитва своите  съмнения дали ще се случи онова, което планира, но такова е положението в момента. През август имах доста ангажименти. През септември също ще е така“, казва Тони. „Хубаво е все пак, че повечето отложени заради пандемията мои участия се осъществиха, макар и на по-късен етап“, допълва тя, пише „Уикенд“.

Тони е категорична, че „ще оцелее“, ако бъдат наложени нови ограничение заради Ковид-19. „Със сигурност ще оцелея. Работила съм години наред на сцената и няма да започна да мрънкам, ако няколко месеца съм без възможност да практикувам професията си. Ако пък стане чак толкова страшно, не се страхувам да правя и нещо друго, извън пеенето, но никога няма да моля за подаяния. Винаги съм си изкарвала прехраната по честен и достоен начин, не смятам да се променям“, казва певицата.

Оптимист

Тя заявява, че не се плаши от работа, но машинописка няма как да стане, защото такава длъжност вече няма. „Не, няма да стана машинописка. То вече няма и такава длъжност. Имам други таланти. Не се плаша от работа, ще намеря начин да се справя. Оптимист съм и съм сигурна, че на тази пандемия скоро ще й дойде краят. Ще бъде създадена ваксина против вируса, учените ще се справят със заразата. Категорично вярвам в това! Още малко остана…“, казва Тони.

Тя споделя още, че се опитва да влезе във форма. „Иска ми се да сваля някой и друг килограм, но ще видим дали ще успея. Най-дълготрайният ефект при мен е бил след диетата на Атанас Узунов. Съобразявам се с въглехидратите. Хубаво е, че от дете не ям сладко“, казва Тони.

Тони Димитрова не се плаши от работа сн. Фейсбук

Тони Димитрова не се плаши от работа сн. Фейсбук

„Всеки ден минавам с кучето по 8 километра. На година и седем месеца е тя, а с времето става все по-добра. Взех я от приют, където я бяха прибрали, след като я намерили изхвърлена в Морската градина. В момента е 25 килограма нашата Рая. Няколко месеца беше на училище и успяха да я поукротят. Голяма душичка е, каквато и беля да направи, не мога да й се сърдя повече от минута“, допълва Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар