Миро с ново амплоа

Миро стана градинар. Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует "Каризма", си намери ново занимание за свободното време. Певецът отглежда домати в градината си и се хвали в социалната мрежа с труда си. "Неочаквани ползи от карантината. Първите лично отгледани домати! Берем реколтата рано сутрин!", хвали се изпълнителят. Някои фенове на Миро се шегуват, че няма работа по клубовете заради коронавируса и затова се е преквалифицирал в земеделец. Други пък го окуражават да продължава в същия дух, защото домашното производство е най-вкусно.

Фитнес

Освен градинарството, изпълнителят на "Август е септември" има и друго хоби - фитнеса. В началото на годината той посети Норвегия със съпругата си Ели и качи 7-8 килограма след здраво плюскане. "След толкова ядене заприличах на мечо! Тромсьо (един от най-северните градове в света - б.а.), благодаря за чисто новите кила отгоре! Треньорът ми ще се зарадва! Най обича така да му се връщам!", пошегува се тогава Миро. По време на карантината той наля още тлъстини на корема, но с редовен спорт успя да свали част от тях.

Проблеми с алкохола

Доскоро Костадинов имаше сериозни проблеми с алкохола, но сега се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашна продукция и да остави вредните навици в миналото. Певецът не крие, че до миналата година е бил пристрастен към спиртните напитки, но след поредното пиянство взел решение да се пребори със своята зависимост. Той прекарвал часове наред в разговори с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили да се отърве от порока. До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа - наливал се с бира,  вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението. Певецът е разказвал, че преди две години със съпругата му пътували до Гренландия, но не успял да се наслади на Северното сияние, защото отново бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът - блуждаещ. Жена му дори не подозирала, че има сериозни проблеми. Въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за млад човек. Миро не крие, че с официалната му съпруга живеят разделени. Тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им е нестандартно, но двамата са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си. Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен - с много молитви и непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката. Миро е споделял, че брака си с Ели възприема като естествено продължение на връзката им. Не й предлагал по романтичен начин, нито падал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 13 години, пише "Уикенд".

Запознанство

Миро и настоящата му съпруга се запознали на концерт на "Каризма" в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближила до масата на певеца и дръзко извадила цигара от неговата кутия, искайки му огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до певеца, при който паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Естествено, той веднага й помогнал да се изправи и така започнала тяхната връзка. [caption id="attachment_641599" align="aligncenter" width="293"]Миро стана градинар сн. hotarena.net Миро стана градинар сн. hotarena.net[/caption] Ели поддържа висок стандарт на живот благодарение на успешния си бизнес с ресторанти. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени, предават от hotarena.net.