Бурак Йозчивит неузнаваем (Актьорът напълня и си скъси косата – Снимки)

Гласувайте за статията

Турският секссимвол се появи с къса коса и очила, фенове се притесниха за здравето му

35-годишният турски актьор Бурак Йозчивит публикува нова снимка в своя микроблог в Instagram, на която позира със сини очила.

Феновете веднага зададоха въпроса – дали не е започнал да губи зрение и дали ще бъде принуден винаги да носи очила. В кадъра се виждаше и интериорът на кафенето.  Ето и самата снимка.

Бурак Йозчивит с коренно променен имидж
Снимка: Инстаграм

Най-вероятно обаче актьорът просто си сложи цветни очила, за да се направи малко по-незабележим за любопитни погледи.  Почитателите му писаха в коментарите: „Обичаме те, царю“, „Искаме да си направим селфи с Фахри“, „Каква е тази красота?“, „Кога ще има нов роман с Нешлиган? Но с щастлив край !!! „,“ Бъдете щастливи … бъдете такива, каквито искате да бъдете. Животът не е да се харесаш на другите. Трябва да обичаш себе си. “

35-годишният актьор Бурак Йозчивит напоследък се е променил много. Преди това той имаше дълга коса, а сега е с къса прическа и брада. Трябваше да промени образа си, за да се впише в новата си роля.

Бурак Йозчивит качи на тегло
Снимка: Инстаграм

А отскоро феновете забелязват, че актьорът е започнал да напълнява. Той показа в профила си в Instagram кадър, в който е сниман  от такъв ъгъл, че изглежда, сякаш е станал по-едър.Някои смятат, че качва тегло заради стрес, а други, че новата му роля го изисква, предават от showbiz.clutch.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар