Елена след „Игри на волята“: Предстоят ми много хубави неща! (Какво сподели?) Преглеждания: 3304

Елена е първата отпаднала от "Игри на волята" сн. nova.bg
0
Оценете този post

Елена е със спукана кост след „Игри на волята“

Елена е първата отпаднала от „Игри на волята“. Тя загуби елиминационната битка след оспорвано състезание с Лазаринов от племето на Ловците. „В началото се ядосвах, че отпаднах първа, но смятам, че това беше най-правилният изход за мен.

Записах се в „Игри на волята“, защото исках да изляза от зоната си на комфорт, да изпитам тялото и духа си. Да опитам да живея по начин, по който никога не съм живяла. Да бъда без телефон, без близки, без телевизия или досег до цивилизацията.

За мен беше изключително интересно, но е много трудно. Най-много ми липсваше семейството ми и свободата. Аз съм много свободолюбив човек и поставена в тези условия, се чувствах некомфортно и дори леко потисната“, разказва Елена тази сутрин в „Събуди се“.

Тя признава, че първият човек, на когото се е обадила веднага след излизането си от „Игри на волята“ е била майка й. „Когато излязох от предаването, първо се обадих на майка ми. Тя е най-близкият ми човек и нямах търпение да я чуя. Последните дни ми беше много тежко, исках да говоря с нея дори за една минута, да й кажа, че съм добре и че всичко е наред“, споделя Елена.

Тя разкри и че контузията, която е получила в предаването е доста тежка. „Контузията ми по време на игрите, която изглеждаше като едно невинно ожулване от 300-килограмов таран, впоследствие се оказа спукана кост. Тук е моментът да благодаря на лекарския екип, които бяха неотлъчно до нас през цялото време. Преди всяка битка превързваха крака ми, замразяваха го и така успявах да се справям с битките“, споделя тя.

Елена е първата отпаднала от "Игри на волята" сн. nova.bg
Елена е първата отпаднала от „Игри на волята“ сн. nova.bg

„Мисля, че ми предстоят много хубави неща, много постановки, много участия“, категорична е Елена, която понастоящем е студент в трети курс по актьорско майсторство, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.