Габриела Мартинова изгонена от „Фермата“ заради баща си

Габриела Мартинова изгонена от „Фермата“ заради баща си
3.42 (68.36%) 55 votes
Бащата на Габриела – сървайвърът Ники Мартинов, е консултант при конкурентите от „Игри на волята“ по Нова тв

Нелепо отпадналата от „Фермата“ Габриела Мартинова е напуснала състезанието още на старта му не заради контузия, каквато е официалната версия, а защото е била изгонена от продуцентите – разкрива в. „Уикенда“. В последния момент в Би Ти Ви разбрали, че баща й работи за конкурентите от „Игри на волята“ в Нова тв. И решили да я отстранят от аграрното риалити заради конфликт на интереси – отбелязва изданието.

В семейството на хубавата Габриела открай време са пристрастени към силните усещания. Много зрители може би не помнят, но тя и нейната сестра близначка Биляна участваха в „Сървайвър“ още като тийнейджърки мпрез 2007 г. Година по-късно техният баща Николай Мартинов на свой ред влезе в състезанието и успя да го спечели с гласовете на зрителите. Оттогава досега той е известен като Ники Сървайвъра. Двете му дъщери обаче не се радват на неговата популярност.

Изданието припомня, че преди да бъде отстранена, 31-годишната Габриела се спрягаше като най-вероятен победител в риалитито. В крайна сметка продуцентите измислили сценария за тежката контузия, която наложила красавицата да бъде отстранена от шоуто. Нямаме данни с какво се препитава към ден днешен нейната сестра близначка Биляна.

Габриела е желязна като Баща си Ники Мартинов

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Габриела Мартинова изгонена от „Фермата“ заради баща си”

  1. Иван Димов

    сеп. 15. 2020

    БТВ и Нова с техните предварително режисирани блудкави реалити предавания стават вече досадни,знам че някой може да ме опонира но за мен в момента БНТ правят по смислови предавания

Добавете коментар