„Маскираният певец” стартира с чутовен гаф (Вижте още издънки)

0

Шоуто тръгна с чутовен гаф, 8 минути нямаше звук и никой не можа да чуе нищо

„Маскираният певец”, който бе  широко рекламиран и дългоочакван от зрителите ги изненада неприятно още на старта си. Предаването започна без звук  и в продължение на 8 минути никой от екипа не разбра за гафа. А зрителите си помислиха, че това е някаква предварително подготвена изненада.

Шоуто откри Николина Чакърдъкова и нейната трупа. За съжаление тя остана нечута  от ефира. На изпълнението й се насладиха само тези, които бяха в залата. А тези пред малкия екран недоумяваха какво се случва.

Геро и Зуека се мъчат да замажат гафа
Снимка: Фейсбук

Зуека и Геро, който зае мястото на Рачков се опитаха да замажат гафа като обявиха, че сме чули гениалната Чакърдъкова, но въпреки, че я приканиха да излезе отново, втори дубъл нямаше.

Втората издънка се случи когато на панела не се появи Алекс Раева. Но никой не разбра защо липсва и е сменена с Михаела Маринова . Азис пък се появи по къси панталони, по-които личеше, че е прекалил с мазилото за тен и бе по-черен от всякога.

Азис лъсна по-черен от всякога в Маскираният певец, а Алекс Раева липсваше
Снимка: Фейсбук

Да си припомним, че това не е първия път когато в Горублянското студио на Маги Халваджиян се случват такива гафове по време на живо предаване. Миналата година по време на Капките стана издънка с бутона на късмета. Тогава се сринаха и звука и картината, запознати издават, че в е виновна компютърната техника в студиото на продуцента, в което е снимат всичките му продукции, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.