Лили Иванова в „Маскираният певец 2“?

Гласувайте за статията
Булката постави в шах детективите на шоуто „Маскираният певец 2“

Още с излизането на първия персонаж в шоуто „Маскираният певец“, детективите на предаването Азис, Владо Пенев и Михаела Маринова бяха поставени в шах. Най-смелото предположение за това кой се крие зад маската направи актьора Владо Пенев. Той заяви, че от уликите, които е чул за персонажа, е разбрал че човекът зад маската се опитва да живее далече от светският шум.
„Това е Лили Иванова, тя има такава перфектна фигура, страни от светското и има този глас“ – хвърли бомбата Владо Пенев. Неговите колеги не бяха на това мнение. Михаела Маринова предположи, че зад маската на Булката се крие Рут Колева, а Азис смята, че това е Мария Илиева.

Булката е цялата в розово, но с рокерски шлем като прикритие и с рокерски набедреници.
Шоуто стартира с невероятен гаф – първите 7-8 минути от предаването на живо нямаше никакъв звук. Така зрителите не можаха да чуят какво изпълниха Неврокопския оркестър начело с Николина Чакърдъкова.
Предаването стартира и с други изненади, този път не чак толкова неприятни. На мястото на Димитър Рачков водещ е Герасим Георгиев-Геро, който в миналия сезон беше детектив. Редом до рамото му стои Зуека.

Кой ли се крие зад маската на Булката?

В предварителните информации бе обявено, че като детектив влиза певицата Алекс Раева, но при старта на шоуто на нейно място се появи Михаела Маринова, която спечели миналия сезон с костюма на Гарвана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар