Кали спира да пее? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кали има само едно участие за 8 месеца

Спира ли Кали да пее – това се питат феновете на фолк дивата, която няма никакви участия. От началото на пандемията от коронавирус певицата се е отчела само с една изява. На 27-ми август тя е извила глас в Харманли. И с това се изчерпват работните й ангажименти за цели 8 месеца, показва проверка на „Уикенд“.

Въпреки че е намалила хонорара си на едва 1000 лева, към нея няма какъвто и да било интерес. В началото на 2020-та година Кали е имала няколко участия, след това дойде „китайският вирус“ (по Доналд Тръмп), клубовете и дискотеките бяха затворени до юни месец, но дори и след отварянето им никой не иска да кани фолкаджийката да се изявява в кръчмата му.

Стари лаври

Изпълнителката на футболния химн „4-4-2“ не е изкарвала нови песни от доста време. Тя лежи на стари лаври и чака да има ангажименти, без да прави ново продукция. Чалгаджийката не се вълнува особено от липсата на участия, защото се е отдала на любовта си със значително по-младия от нея Атанас Червенков, известен с прякора Наско Салфетката, издадоха от обкръжението на 44-годишната певица от лекия жанр.

Откакто се носи на крилете на любовта с Атанас, като че ли кариерата й е на заден план за нея, но за сметка на това не се спира да ходи по почивки с любимия си, който се оказа заможен млад мъж.

„Кали е на сцената от близо 25 години. Нормално е да е изморена от нощния живот и участия. Не вижда смисъл да налива пари в песни. Особено след като в момента може да почива и да се глези с Атанас, тогава защо й е да се бъхта да работи“, коментират от обкръжението на брюнетката, пише „Уикенд“.

Като капак тя реши да напусне „Пайнер“ и обяви, че вече сама ще се продуцира. Е, до момента не е продуцирала нито една нота.

Кали има само едно участие за 8 месеца сн. Инстаграм

Кали има само едно участие за 8 месеца сн. Инстаграм

Напомняме, че наскоро Мария се отказа да е певица и реши да е безработна. Феновете на Кали се чудят дали няма да последва примера на своята колежка и да се откаже от кариерата си. „Всяка работа си има пределна възраст. Все пак едва ли ще е на сцената колкото Лили Иванова. Съвсем естествено е след една определена възраст да се отдаде на друго занимание или да си гледа живота с младо гадже“, защитават в бранша Галина Иванова, както е истинското име на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар